Andra advent som läkarstudent...

.... är inte lika mysigt som andra advent som icke-läkarstudent.
Jag vill inte läsa mer nu, jag vill fira advent, baka lussekatter och pepparkakor, planera julklapps inköp och julfirande.

Istället sitter jag här med mina böcker, anteckningar, diagram, läkemedelsnamn och annat bjäfs! Men nu är det bara 5 dagar kvar!! Idag är sista rycket innan tentan, jag försöker intala mig själv att jag babianläst så mycket hea terminen att jag är väl förberedd. På måndag och tisdag har vi de skriftliga tentorna. Onsdag kommer gå åt till at träna inför de praktiska tentorna och på torsdag morgon har jag mina praktiska prov. SEN go vänner SEN är det jul för mig!!! *drömmer mig bort och längtar*

Att jag sedan kommer att vara akut bajsnödig hela den 16:e december (då man blir kallad till mtöe om man kuggat eller ligger på gränsen) samt den 19:e då de som klarat sig blir anslagna på anslagstavlan är en heeeeeeelt annan  femma :)

Så, nu måste jag fortsätta läsa - glöm inte att kika in på Brunkullan och var med och tävla!! Jag vet att DT-mammorn ahar planerat finfina erbjudanden i shoppen samtidigt så se till att kolla in det också!!

Tata for now cutie-pies!!

Ny tävling på BrunkullanNär andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.

Brunkullan firar andra advent med att lägga upp en ny tävling på forumet - Kila dit och kika vettja!

Samtidigt som denna tävling pågår kommer Brunkullan att ha ett nytt erbjudande i sin affär - håll korpgluggarna öppna och kolla in i bloggen och på forumet för attfå reda på vaaaaaaad Brunkulla-Mammorna har planerat för er!

Ha nu en trevlig advent, drick lite glögg, ät lite lussebullar, pyssla, klipp och klistra och TÄVLA!


Babianplugg.... och julkalendrar och tävlingar!

Jag babianpluggar så mycket att jag snart borde börja äta bananer eller nåt... Jag är så sjukt less på att läsa nu så det finns knappt att jämföra med. Målet är i sikte dock och jag hoppas att allt mitt läsande ger lön för mödan och jag klarar min tenta nästa vecka.

Mitt upp i allt det här är det ju Advent. Jag hade en smärre tjurighetsstund i söndags när jag insåg att jag inte ens har en adventsljusstake här... Alltså seriöst, det borde vara olagligt att fira första advent utan adventsljusstake, lussekatter, pepparkakor och glögg.... och clementiner.. Det närmaste jag kom sådant var en chokladapelsin jag mumsade på när jag pluggade.

Nåväl... vad jag egentligen hade tänkt skriva var att ni glömmer väl inte Brunkullans blogg så här i december tid? Vi har en adventskalender där där vi visar skojiga och juliga saker hela vägen fram till julafton...

...plus att Brunkullorna har rea i shoppen under hela den här tiden också....

...plus att vi på Brunkullans forum har adventstävlingar för att räkna ner fram till jul!!

Så skynda iväg och var med och tävla, inspireras och handla medan du sippar glögg och äter pepparkakor!!

RSS 2.0