Tillbaka efter The Magsjuka!

Herre min jeeeee vilken magsjuka jag har haft. Jag har inte varit så dålig på många år kan jag säga. 11 dagar av fullkomlig ångest och magont och frekventa toabesök kan ta livsmusten ur vem som helst, inklusive mig! livsmusten och 6 kilo typ... Detta får räcka med att förklara min brist på uppdateringar här i bloggen. Nu mår jag iallafall bättre och jag satt och pyssalde igår och idag - bara för att liksom. Så roligt igen och vet ni vad - det är skojigt att känna att lusten att pyssla faktiskt infinner sig ibland, helt bara så där liksom.

Under min tid i sängen har jag dock fåt lite tråkiga nyheter. Min DTmamma och -pappa har beslutat sig för att lägga ned Belimi. Jag är så ledsen för deras skull, men även lite besviken och trött på att se hur scrapsverige behandlar folk som verkligen vill försöka leva på scrapping och kortmakeri. Det är svårt att konkurrera när många av företagarna inte rä företagare på heltid och behöver plocka lön, utan gör det på sin fritid. Missöfrstå mig rätt, jag har sett sådana eldsjälar jobba och jag är full av kred för hur de orkar, men problemet är att nu MÅSTE det till sådana för att kunna hålla konkurrenskraftiga priser i scrapvärlden. Oj vilken utläggning, jag blir bara lite ledsen när jag på nära håll ser hur hårt folk jobbar men det inte räcker iallafall. Jag önskar Linda och Micke all lycka i framtiden och ni vet att ni alltid kommer vara mina DTföräldrar (oavsett ni vill eller inte!) *slängpussar åt Norsbergshållet*

Tänkte jag får väl visa upp mina alster. Jag har främst använt Scrapbook Nooks månadspaket på layouten och till kortet är det underbara Ninas stämpel och sedan mönstrat papper från Basic Greys Mellow. De underbara Basic grey pappren fick jag i det bamsiga överraskningspaketet jag fick från massa goa pysslare i september. Det är först nu jag börjat pyssla igen och börjat använda det! tack på er!!
(klicka på bilderna för att se dem lite bättre!)
Tack Zarah för skissen som fick mig att komma igång igår kväll!

nu ska jag äta en mumsig kycklingceasarsallad med knaprig bacon och sourcream och salsa!

Tata for now lovelies!!

pysslande lite till...

... och det är min älskling, min pluggkompis som alltid vill ligga på skrivbordet med mig ;) Kortet är taget förra veckan när jag satt och läste och Wagner kom för att "hjälpa till" (dvs lägga sig ovanpå mina saker)

Materialet i layouten är från Belimi och från ScrapbookNooks månadspaket.

image68

Jag har kommit igång att pyssla igen och det är såååå skojigt!! Jag lovar inga underverk dock :)

Tata - nu är det sängen som gäller för mig!

Söndag och Mors Dag

Så nu har ytterligare en vecka sprungit förbi, liksom helgen som också försvunnit mirakulöst fort (som vanligt alltså).
Det har varit en rätt hektisk vecka med långa dagar i skolan och en enorm trötthet på kvällarna. Jag förstår verkligen inte hur folk orkar komma hem och sedan sätta sig och läsa i flera timmar på kvällarna?

Jag försöker få en del läst på helgerna, men ni ser ju hur bra det går *ehrrmmm* Helgen är ju till för att samla kraft inför den kommande veckan - eller hur? :)

Idag är det iallafall Mors dag i England och vi har bjudit Adams mamma och pappa på mumsig söndagsmiddag. Jag gjorde baconlindade kycklingfiléer med vitlökscream cheese, grönsaker, rotfrukter och potatis i en stor ugnsform. Toppade med lite grädde och SKJUTS in i ugnen i 40 minuter. Jumma bumma - hela middagen i en form, hur smidigt som helst. Blev riktigt gott så nu kanske man kan bjuda folk på det :)

Adams mamma fick en fin skjorta från hennes favoritaffär och så hade jag gjort ett kort. Jag har nu uppenbarligen fattat ett enormt tycke på QK-alfbetet Sophisticate. Jag har haft det i min ägo rätt länge men aldrig kommit mig för att använda det förrän idag och nu är jag frälst! Det är ju jättejättefint!!! Nåväl, mors dag kortet är gjort med material från Belimi (skynda dit och hjälp min DTmamma & -pappa - de har bl.a. ALLA dabbersarna!!!)

Här får ni se kortet iallafall - jag har lite strul med min scanner så bilden är inte perfekt, men ni förstår principen!

image67

Så, nu MÅSTE jag faktiskt läsa lite - och jag ska försöka fixa lite mer kort, jag vet ju själv hur roligt jag tycker det är att kolla på bloggar med massa kort i!!

tata for now darlings!

/Annika

RSS 2.0