Mera mera mera....

...tävling såklart!

Här hittar du en utloggning som sponsras av Whiff of Joy. De gör underbara stämplar av superbra kvalisort!! Sådant tycker vi om eller hur? Klart du ska vara med och tävla? :)

Har precis återgått till skolan så nu är det fullt ös igen, ska lämna in en uppsats om 10-12 dagar och jag har knappt börjat *ooops* Måste sätta igång och skriva och sluta pyssla så föskräckligt mycket!! Så om det blir lite tyst här i några dagar och så så är det bara för att jag förösker fokusera på att skriva....

... och hittar ni ändå massa inlägg här så får ni banne mig skrika åt mig att återgå till mitt uppsatsskrivande istället! :)

Tata for now!!

Skojig utmaningstanke!!

Fick tips av Zarah att kolla in den HÄR sidan! Så skojigt att få inspiration till layouter från sånger!!

Denna vecka är det Bon Jovi låt som gäller - Lillpiga och Liza haka på nu vettja!!

Här är mitt bidrag:Tata for now!

Mer tävling!!

Man kan ju tro att jag inte gör annat än promotar tävlingar här *fnissar*

Som ni säkert redan vet så har Brunkullan ett tävlingsforum med en stor hösttävling! En liten fågel viskade i mitt öra att ikväll, fredag, så släpps en ny bonustävling som verkar bli riktigt skojig!

Hösttävlingen består av flera delmoment och om tre (inte EN!!) vecka sätter kit-tävlingen igång, så skynda skynda och beställ ditt kit från Brunkullans Shop så du också kan vara med och tävla och niceliga priser!

Så kom med vettja, det blir tokskojigt!

*edit*
Kittävlingen är ju inte förrän om 3 veckor :)

Klicka och vinn!!

Kolla in - vilken tävling/give away va??

Det är sådana däringa UNDERBARA stämplar som den talangfulla DrNina brukar svänga sig med!!

Tata!!

Jag låååååååvar......

...att jag lever!

Det har bara varit lite mycket den här sommaren (både tidiga delen och senare delen!!)

Jag har tentat skriftligt och praktiskt, varit och hälsat på Jeanette och David och Kajsa, blivit möhippad, pysslat, varit på roadtrip med Darlingen, bott på sött hotell i Mönsterås, pysslat/kacklat/skojat med Zarah och hennes man och sist men inte minst gått från att vara Fröken DrAnnika till att vara Fru DrAnnika Prestwich!! Admit it - are you impressed or what? :)

Detta är alltså anledningen till min hysteriska frånvaro från bloggen. Jag har en hel del pyssel att visa upp (en del av det är redan bloggat i Brunkullans blogg!) men ett fåtal alster är fortfarande obloggade!

Här kommer ett axplock av vad jag gjorde när jag var och hälsade på Tettiz och även träffade Helena, Elin, StinaD med flera!!


(ovanstående layout är min "möhippelayout"! Flickorna som ordande möhippan gav mig en utmaning på SkapaHobby och dett var resultatet av den!! )


Sisådär ja... Men nu antar jag att ni är nyfikna på bröllopsbilder? :P Problemet med att gifta sig är att man inte kan ta några egna kort, så vi har helt fått förlita oss på våra vänner som var närvarande. Jag har redan börjat se våra nunor i diverse bloggar och det är så skojigt!! Evelina och Linda vet jag har några bilder, men främst så finns det bilder att beskåda hos PETRA och ZOE som var våra bröllopsfotografer. Bilderna är LJUVLIGA och vi är SÅ nöjda!! Om ni har bilder från bröllopet (och gärna sådana som ser ut som om vi är åtminstonde halvt normala och inte aliens) så får ni gärna maila några till mig så jag kan få scrappa lite!!

Både jag och Adam är väldigt väldigt rörda över allas lyckönskningra, gratulationer och presenter och vi tackar er verkligen från botten av våra hjärtan för att ni ville vara med och göra vår dag så fin och underbar som den blev!!! Ett stort tack även till er som inte var med på plats men som har skickat kort, varit med på presenter och så vidare!

Så, nu är det dags att försöka röja lite här i papper, smutsiga kläder och så vidare och försöka återgå till livet som FRU!! Fattar ni - jag är fru?!?!? *fnissar hysteriskt!!!*

En sista sak innan jag går... Brunkullan har ju startat ett tävlingsforum för den stora höstutmaningen! På forumet finns massa skojiga tävlingar, bonusutmaningar och inspiration - så stick iväg och regga dig omedelbums!! *spänner ögonen i* Jag vill se en himla massa fina bidrag från alla er!!Tata for now!

RSS 2.0