GOTT NYTT ÅR...och annat svammel!

God fortsättning ch Gott Nytt År!

Jag har bara massa bra saker att berätta nu - jag klarade min tenta *insert valfri dansande banan här*, julen var mycket lyckad, jag fick massa skojiga julklappar och jag och maken har varit hos Tettiz och David och Kajsa i en hel vecka! Det enda negativa är att vi imorgon kommer att åka hem till England igen, för att vara helt ärlig skulle jag kunna vara kvar här i MINST en vecka till!

Ytterligare en skojig sak att berätta är att Zarah har erbjudit mig att vara en av medförfattaren til hennes skiss- och inspirationsblogg!! *boppar* Hur skojigt som helst och jag hoppas att jag kan bidra med en del skojigheter samt inspiration!

Apropå inspiration - en av mina ständiga inspirationskällor är DrNina! Hon är en jäkel på att göra kort i en stil som jag aldrig kommer att bemästra! Om ni inte redan gjort det så kolla in hennes blogg!!

När jag var ute på min dagliga blogg-runda så hittade jag en utmaning i hennes blogg - det var ju bara att haka på, särksilt med tanke på att det är sista chansen för mig att pyssla med alla Tettiz prylar! Nedan ser ni resultatet - jag FÖRSÖKTE att härma den danska Dåktårns stil och jag hoppas att hon gillar det!Jag _har_ faktiskt pysslat en massa mer här, men jag väntar med att visa det tills jag kommer hem till England igen, måste ju ha något att göra då med, och nu tänker jag umgås lite till med Tetta innan jag måste packa och sedan sova!

Puss på er och på återseende!

RSS 2.0