Snabb uppdatering :)

En liten snabb uppdatering för att säga att jag lever. Spenderade hela veckan förra veckan på sjukhus och har därför inte varit så himla pigg. Mår mycket bättre nu, men måste babianläsa för att hinna läsa allt inför min tenta nästa vecka *gaaaah*

Har idag postat mitt första DTinlägg på Brunkullans Inspirationsblogg så susa dit och kolla in!! :)

Och nu får ni en liten fotokavalkad av saker som jag gjort men inte kunnat publicera i bloggen pga att det varit omröstningar och tävlingar och tjofaderittan ;)

image96

Detta kort gjorde jag till en snabbtävling på Scrapaddicted och JAG VANN!!!!! *boppar* Tack Jane för de fina dekosarna som trillade in som pris!!

Sen var det cyberpyssel på pyssel.net och jag var med i fyra (!!) tävlingar. Jag knep en andra plats med de två första korten vilket är SÅ skojigt och smickrande!! Tack alla som röstade på mig!

image97image98
image99image100
image101
image102

Sen har jag ju fått en award från flera håll *slängpussar åt alla som tänkt på mig*

image103

Nu är ju reglerna så att jag ska vidarebefodra utmaningen till andra också. Problemet är dock att jag _vet_ att många redan har gjort denna så jag utmanar: ALLA som inte redan gjort den samt Pyssla Nostra! *fnissar*

Nu måste jag rusa igen, ingen vila ingen ro. Jag ska iväg till biblioteket för ett maratonpass med cardiologiböckerna och min nya husbibel "ECG made Easy" :)

Tata for now lavvely readers!

Utmaningar etc...

På sista tiden har det varit mycket pysselutmaningar på gång. Jag kan lova er att jag pysslat en himla massa men inget av det kan jag visa än pga olika skäl såsom cyberpyssel och uppdrag...

Jo ni läste rätt, uppdrag :) Jag har fått det stora nöjet att vara DTmedlem hos BRUNKULLAN! Helt sjukt stolt är jag och det känns verkligen som en jätteskojig utmaning! Har i dagarna fått mitt första DTpaket och jag har redan börjat trixa med paketet! :) I deras inspirationsblogg finns en massa gottigt för ögat och mindre gottigt för plånboken, även min DTpresentation finns att skåda där.

Jag kan visa upp detta kort iallafall. Ett kort jag gjorde till en av tjejerna på pyssel.net men som verkar ha försvunnit i posten, tillsammans medresten av innehållet *tjurar och boxar på posten*
image95


Detta kort skickade jag till min morbror som ligger på sjukhuset. Allt verkar som om det går bra dock och han för nog komma hem snart. Tänkte i alla fall att han behövde ett kort och lite engelsk chåkelaaaa!
image93

Sen har vi ett kort som jag gjorde en sen kväll, liksom även fotade en sen kväll därav de lattjo färgerna ;) Hmm, håll till godo eller nåt!

image94


Sen kommer vi till The Utmaning. Jag har blivit utmanad att svara på dessa frågor från flera håll nu; bl a Wih, Liza och Babsan har tyckt att jag borde svara. Jag får helt enkelt falla för grupptrycket och svara dårå!

Tre namn du går under:
1.    Pankan (bara mamma och pappa får kalla mig det?)
2.    Honeybuns
3.    Bedtroll

Tre saker som skrämmer mig:

1.    Dödliga, obotliga sjukdomar
2.    Ensamhet
3.    Tentor

Tre saker som jag har på mig:

1. Beige kjol
2. Rosa tröja
3. underkläder

Tre sanningar:  

1. Jag är en riktig cyniker
2. Jag mår bra av att skapa
3. Jag är KASS på att ta tag i saker i tid, skjuter gärna upp saker till morgondagen.

Tre saker jag verkligen vill ha:
1.    Att få må bra och vara frisk
2.    Barn
3.    Massa pysselsaker /-tid!

Sen hör det tydligen till traditionen att man ska forwarda sin utförda utmaning.. Hmmm, jag utmanar Helena, Anna-Carin, Fanny, Carina och Karolina! Seså - vad duktiga nu :)

Så nu är det snart grilldags och söndagsmys med älsklingen - så snart jag kan kommer jag att uppdatera bloggen med mina NIO alster som jag inte kan visa än :D

*tata for now*

RSS 2.0