DrNina borde bli översättare....

..... och stämpelmakare på heltid... och en underbar doktor och allt på en gång :)DrNina är en av mina pysselvänner och hon är ett under av kreativitet och sprudlande glädje! Hon har hjälpt ett amerikanskt företag att göra textstämplar som passar ihop med Doodlefactorys stämplar (som för övrigt finns att köpa hos Scrapaddicted).

Just nu har de en giveaway i sin blogg med just ett sådant här stämpelark med svenksa texter och jag har varit med och tävlat - visst ska du med vara med??
Födelsedagshelgen

Igår fyllde Darlingen år och vi hade lite kalas i helgen hemma hos hans föräldrar! Som ni ser på bilderna var jag tvungen att fixa lite svenskinspirerat födelsedagskalas! :)*pekar uppåt* Kolla vad glad tårtmakaren är över att de gillade tårtan ;) Darlingen hotade med deportering om tårtan var äcklig serrrni...Födelsedagsbarnet själv hade en trevlig dag och här är en bild på honom när vi var ute och gick och kollade på de vackra landskapen runt omkring Kenilworth! Min sötnos :wub:!

I övrigt har jag tagit det mest lugnt, det verkar som om jag kanske måste ha omtenta i Juli så jag tar vara på tiden fram till det definitiva beskedet genom att lägga över CD-skivor på datorn, pyssla och bara försöka hinna fixa en del inför bröllop och så vidare. Jag ville verkligen inte få omtenta och jag gjorde mitt allra bästa men det räcker nog inte den här gången! Jag är iallafall väldigt stolt över att jag inte tjurade ihop kapitalt utan faktiskt tog tag i det och kämpade och gjorde så bra jag kunde! *nickar*

Här har jag iallafall pysslat lite till *fnissar* Ajj lavv pyssel!Ett fars-dags-kort till min blivande svärfar (som i skrivandets stund är ute och röjer i vår trädgård *love him* )En layout jag gjorde sent i lördagskväll - återigen de vackra Nook-pappren! Blir bättre för mig att pyssla med mörkare färger, ljusa pasteller och jag är inte riktigt polers!

Jag var förbi på Hobbycraft igår och hittade massa American Crafts saker! Perfekt ju! Thickers inom gångavstånd från mig *fnissar* Väldigt dyrt dock, så det blir bara katastrofshoppande där! Köpte dock de vanliga klistermärksalfabetsstickerserna *puuuuh långt ord* från American Crafts. Ska prova dem idag tänkte jag :) Har kommit in i värsta pysselstimmet igen och det är så skojigt! Känns lite bättre i hjärtat när jag faktiskt använder mina pysselsaker när jag hela tiden handlar mer. Innan var jag mer ekorre liksom!

Så här blir det inga kort/layouter/barn gjorda - nu skuttar jag iväg till pysselbordet istället!

*tata for now*

Min personlighet....

...eller? :)

Min personlighet enligt testet!

Din personlighetstyp:

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exeptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.

 

Gillade särksilt det där med professionella pokerspelare *fnissar*
Sugdålig på att uppdatera

Vad ska man säga... Tenta, babianplugg, familjestrul och bröllopsfix kom iväg, liksom en massa pysselinspiratin som var tvungen att komma ut på/bland papper! :)

Jag har äntligen gjort min tenta och mina praktiska prov. Det praktiska gick bra och det klarar jag definitivt medan jag är rätt osäker på om jag klarat mitt skriftliga, jag kan inte göra annat än at hoppas och vänta in den 20:e jui då resultaten finns på anslagstavlan på skolan *brrrrr*

I helgen var det pysselmara med Scrapaddicted - vilket JOBB de har lagt ned och vad skojigt det var! Jag har inte pysslat så mycket på LÄNGE ska jag säga. Jaghar ju fått hålla igen lite på pysslandet nu när jag pluggat och så, men i helgen tog jag mig tid och satte mig och babianpysslade :) Så nu blir det en bildkavalkad i resten av inlägget :) Jag börjar dock med några alster som jag inte kunna visa tidigare så de var med i några tävlingar och så!

(Mitt första alster med The Nooks månadspaket - inte särskilt nöjd, men jag får väl bättra mig till nästa LO :) )Detta är nästa alster från ovannämnda månadspaket, mer nöjd med detta. Tror jag har lite svårt för det pastelliga? Eller ja, alltså, jag älskar pappren för de är underbart vackra men jag vet inte om jag kan skapa bra med dem för jag känner mig urtvättat och blek?

Nedan kommer nu alla mina layouter och kort från Scrapaddicteds mara!*pekar uppåt på Filur-kortet*
Papper och cardstock på kortet ovan är från Brunkullan! Jag fick ett litet extra paket med några papper i och det är först nu jag har gjort något med dem! Körsbärspappren är underbart fint och det är baksidan som är det fina randiga pappret! Jag behöver nog rusa dit och köpa några till tror jag.... *fniss*
*pekar på kissemissarna*
Ni seeeeeer väl att det är Mozart och Wagner? :) Det är DrNinas söta kattstämpel som jag har skojat med när jag färglade. Stämpeln går att köpa hos Brunkullan liksom massa andra små söta Ninastämplar!! Söta Fröken Nina är förutom en fantastisk stämpelmakare även en enorm kortmakare så kila iväg och kolla in hennes blogg - den är smetfull med inspirtion!Alltså, man måste ju bara bli kääääääär i Ugglan Rut!! Hon är så söt! Detta var en utmaning när man skulle göra ett kort eller en layout i enbart scrapaddicteds egna färger. Det var mitt första kort sedan innan tentorna så jag kände mig lite ringrostig och jag är inte jättenöjd, men det gjorde att jag kom igång och ville göra MEEEEEEER :)Detta kort har jag gjort till en annan tävling, nämligen den monokromatiska tävlingen på Kortmakaren! Jag har MASSOR av produkter och papper och dekos från Doodlebugserien men jag kommer mig ALDRIG för att använda dem, så att skapa ett monokromatiskt kort var en guda-gåva.

Som ni ser ovan har jag också fastnat i det ruggigt beroendeframkallande punchinellaträsket. Tack sötaste Zarah och Äbbelina för att ni puttat ner mig där med genom att generöst donera/RAKa mig puchinella i massa söta färger och former!

Så där ja, det var nog allt för nu mina små söta läsare! Jag hoppas uppdatera lite mer frekvent nu, när jag vet att jag inte har ett sjuhelvetes långt inlägg att skriva för att komma ikapp igen! jag njuter av min ledighet fram till tentaresultaten och i helgen blir det socialisering med Adams släkting som är på besök, samt Min Daaaarlings födelsedag på måndag *smider hemlisplaner*

Tata för now!!

RSS 2.0