Söndagar är sköna

Jag måste säga att jag är en helgmänniska - som de flesta andra antar jag. problemet rä ju bara att helgerna är för korta och vanlig-dagarna för långa.

Vår söndagsritual är att sova länge, äta brunch och kolla lite på tv, ta hand om de sysslor som bör göras, såsom stryka städa köket etc, sen äta god middag och spela lite dataspel på kvällen - ladda för veckan som kommer helt enkelt. Varje söndag känns det dock som om helgen bara rusat förbi igen. Får väl iofs erkänna att även veckorna flyter förbi rätt fort och nu rä det bara 2 veckor kvar tills jag har "lov". Det betyder 36 najsiga dagar utan föreläsningar men det kommer behöva läsas ändå. Adam har sagt att han ska ta lite ledigt så att vi har en helarbetsvecka tillsammans utan föreläsningar eller jobb - ska blir SÅÅÅÅÅ skönt!

Veckan som kommer blir rätt stressig tror jag. Mycket i skolan och rätt högt tempo. Jag har iofs inte heldagar varje dag denna vecka vilken känns väldigt skönt! Imorgon ska jag vara på sjukhuset och jag hoppas hoppas att jag faktiskt får träffa några riktiga patienter och inte bara proffs-patienter. Jag tycker om de gamla gubbarna som ligger inlagda. De blir alltid glada förlite sällskap och jag får jobba på min engelska och så vidare. En dag denna vecka ska jag ta med kameran och göra en EFIT så ni får se vad jag gör här i utlandet :)

Nu blir det hoppa i sängen och dricka en kopp te och läsa igenom lite anteckningar tills imorgon


Bjuder på en bild på Wagner, trött efter rännande utomhus. Katterroristerna som bara vill vara ute hela tiden. Wagner såsar mest omkring, jagar en duva och solar, medan Taliban-Mozart rymmer ut och spatserar omkring och skrämmer grannkatterna :)Tata for now!


Dra på trissor....

... TVÅ layouter på samma dag? :)
Denna är på min vän Linda. Hon är en sann inspirationskälla och en underbart varm och go vän!Tata for now!

En sak i taget, en dag i taget...

Livet i England är massivt. Skolan är massiv, mycket runt omkring och samtidigt försöka ha tillräckligt med tid att umgås med min fästman och mina vänner. Tiden räcker liksom inte riktigt till! När tiden inte har räckt till har jag lagt en del av mina intressen åt sidan för att orka med. Till exempel har jag inte pysslat sedan gulligullan var här i augusti....

Men ikväll har jag pysslat igen, jag är inte klar än men tänkte jag kan visa en bild som bevis på att jag fortfarande kan pyssla :)I övrigt händer det en del med planering inför kommande händelser i mitt och Adams liv, i augusti kommer vi att gifta oss och det är ju helt enkelt en del att planera. Jag försöker se till att delegera och jag tror att jag har lyckats rätt bra hittills :) En av mina saker jag börjat planera redan nu är hur jag ska ha mitt hår, något jag kraftigt försummat under de seanste åren. Gick till frissan och fick lite hjälp - bildbevis nedan! Afganhunden på huvudet fick lite hjälp på vägen!


image61

Så det blir allt för nu, jag ska titta på film med Älsklingen och sedan ska jag försöka pyssla lite till - det var väldans skojigt att prova lite igen!

tata for now!

RSS 2.0