Åhå - Nook love!

My preciooooooussssss... Eller inte egentligen eftersom att jag utan några som heslt problem klipper, klistrar, altrar, meckar och donar med allt i paketet!

Här kommer nästa alster!

image89

image90image91

Se där ja.. de där bra-att-ha-korten verkar behöva vänta en stund... Nu måste jag laga köttbullar till älsklingen! Han har beställt svenska köttbullar, potatis, sås och lingonsylt.. Se det finns hopp för honom också!

Har ju förresten glömt att visa vad fint det blev i vardagsrummet efter vi investerade i några bokhyllor (tack Mamma och Pappa och Ika för julklappspengarna till bokhyllorna!)

image92

Notera även elementet som jag FORTFARNADE använder på kvällarna trots att vi är i mitten av april! Det underbara trägolvet är underbart och vackert men ACK så kallt!

Nej, köttbullssmeten väntar!

Tata for now!

Nästan ett helt påsklov...

..har gått nu och jag har inte gjort hälften av vad jag hade tänkt. Förmildrande omständigheter är ju att det tog mig nästan två veckor av påsklovet innan jag kände mig halvt mänsklig igen (efter The Magsjuka) samt alla eländiga besök till doktor och sjukhus. Jag hoppas att vi nu har kommit fram till vad det är som gör att jag får de jobbiga smärtattackerna så nu får jag låta National Health Service ha sin gång och invänta en kallelse elelr nåt :)

en av de riktigt bra sakerna med detta långa påsklov har dock varit att jag pysslat en hel del. Jag "ligger av mig" när jag inte pysslat på ett tag och det tar några kort/LOer innan jag är tillbaka på banan igen. Nu kan jag knappt sluta (aningens överdrivet men ni fattar konceptet liksom). Ju mer jag pysslar desto mer nöjd blir jag med resultaten. vissa undantag finns dock... En ful-layout som ajg inte ens tänker visa för den är redan isärplockad. Det var en sådan där som var jättefin i huvudet men jätteFEL på papper!

De sista dagarna har jag dregglat och klappat på The Nooks månadspaket. Det gjorde lite ont att sätta saxen i pappren men när jag väl kom igång så är det fullt ös! Jättejättefina papper och dekorationer och de har verkligen överträffat sig själva den här gången! Två alster har det blivit hittills och jag kan bara visa ett då det andra är på väg till sin mottagare i Sverige *fnissar hemlighetsfullt*

image88

Bilden är lite skev, liksom layouten, men det är pga klistret och ramen som drog ihop sig lite. Det får åtgärdas senare under dagen, nu ska jag göra några bra-att-ha-kort tänkte jag!!

Om någon är sugen på det så funderar jag på att pyssla vid datorn i helgen. I brist på mänsklig pysselkontakt i England blir MSN min bästa vän. Om du vill pyssla med mig så hör av dig så kan vi pyssla tillsammans och utmanas och så!! *lockar* :)

Tata for now!


Resultat av utmaning från Lisa

Jag och Lisa anordnar ju cyberpyssel på pyssel.net under helgen *pekar på inlägget nedanför*. Detta betyder att vi inte kan vara med att tävla, men vi har valt att utmana varandra istället.

Jag fick en skiss och umaning av Lisa som bestod av följande skiss från Peterlina:

image86
Och följande materialkriterier:
"Utmaning till Annika!

Du måste skriva massa journaling, för hand.
Du måste använda snurklor på något vis.
Du måste använda glitter."

Ok, jag älskar ju Peterlinas skisser och sedan ville nog Lisa göra det lite svårt för mig eftersom att jag vanligtvis inte använder glitter och så. Nåväl, detta blev resultatet... :) Jag har använt Råbban en himla massa vilket känns himla skojigt eftersom att han stått oanvänd rätt länge!

image87

Jag blev nöjd, så nu hoppas vi att Lisa är nöjd också!

Tata for now!


Helg och Cyberpyssel!

Ni har väl inte glömt bort att det är cyberpysseldags på pyssel.net?

Sju skojiga utmaningar för alla smaker; både smycken och papperspyssel! Så, skutt iväg med er nu!

Nya papper från Basic Grey

Besic Grey har alltid varit något av mina favoritmärken när det kommer till papper. Enda nackdelen är att de mönstrade pappren vanligtvis inte är dubbelsidiga vilket jag gillar skarpt med exempelvis Crates papper.

Nåväl, när de nya collectionerna kom ut så kunde jag inte låta bli att beställa papperspaketen med dem. Jag började med Boxer och Sugared.

image81   image82

Det _kan_ vara så att även Archaic and Sultry är på väg hit *visslar oskyldigt*

image83   image84

Nåväl, tillbaka till layouten. Jag hittade en skisstävling hos Scrapperiet så jag tänkte att det passar mig ypperligt!
Så här blev den - jag redigerade en bild jag tog i helgen med ett kallt filter så den blev väldigt blåtonad. Pappren från Boxer passade finfint till!

image85

Jag blev väldigt nöjd, även om det är lite mer avskalat än vad jag pysslat sist. Nåväl, jag har inga ambitioner att vinna, men det är skojigt att vara med iallafall! :)

Nu tillbaka till läsandet, jag och Liza kör våra 30minuterspass!!

Tata for now!

Upp-å-nerpå-vända vädervärlden!

Seriöst - ska det vara sådant här väder i APRIL i England??

image78

Man blir ju helt matt!! Men det gjorde att katterna hade hysteriskt roligt i snön och att vi med gott samvete kunde sitta inne och häcka :) Eller ja, vi åkte iväg och kastade massa kartong på soptippen och köpte lite sallad till kvällens middag men i övrigt tog vi det väldigt lugnt! Försökte även få en tidig kväll för att inte vakna och vara helt döda nu i dag, men trots 9 timmars sömn kände varken jag eller Adam oss särskilt utsövda? Skumt!

Mammas bebisar tyckte iallafall om att vara ute. Båda katterna har acklimatiserat sig till England och till att ha en trådgård att rusa omkring i. Båda har även listat ut hur man ska ta sig UT ur trädgården... Så det smiter iväg på äventyr och kommer tillbaka när de är hungriga eller behöver gå på lådan. Tror inte att någon av dem har fattat att när man är en katt får man göra sådant ute också! :)

image79
Min fina Mozart!

image80
Och lurviga gosiga Wagner!

Så det var allt för nu - tata for now lovely readers! :)

Skynda Fynda!!

Jag har ägnat stora delar av min lördag åt att rensa bbland mina pysselsaker. Det är helt otroligt vad mycket man samlar på sig som man inte använder!!

Om du vill fynda så finns det fortfarande en hel del kvar!

Annikas pyssel-rea

Nej ni, nu är det dags för myskväll i soffan med Älsklingen!


*tata for now*


Ja jag borde få pris som värsta bloggare ;)

Nåväl, om vi bortser från mina yttertst sporadiska försök att blogga så har jag ju iallafall lite saker att visa upp nu när jag väl gör det!

Den allra sötaste doktorn jag vet bor i Danmark och är en sötnos på alla de sätt. Hon är också en stor inspirationskälla och glädjekälla och när hon nyligen blev kort-DT hos Scrapaddicted så vad jag tvungen att gratulera. Jag jogrde detta kortet och skicakde med lite DrNina saker!

image72image73
image74

Igår hade kom jag in i ett litet pysselstimm (efter lite kick-i-baken av Liza och Malin) och gjorde denna layout :) ) Jag har till och med dammat av Råbban och skurit ut bokstäverna med den. Inte en dag för tidigt, han står där och ger mig dåligt samvete hela tiden för att jag inte använder honom tillräckligt!

image75

image76

För ungefär 2 veckor sedan funderade jag på att söka en DT-plats. En av uppgfterna var att skapa en layout som på något sätt symboliserade "min stil". Joho, tjena. Hur enkelt är det?! Jag gjorde iallafall den här och blev ENORMT nöjd :) *nickar*

image77

Så där ja... Nu måste jag återgå till mina immunologiböcker. Jag och ovan nämnde Liza har ett avtal idag och om vi håller och gör allt på våra listor så blir det pyssel senare!! :)

Ska även visa vad vi gjort i huset under vår påskledighet - ska försöka ta lite kort i helgen och blogga så ni får se - det har blivit mer och mer ett riktigt hem!

tata for now! :)

Annika

RSS 2.0