Sugdålig på att uppdatera

Vad ska man säga... Tenta, babianplugg, familjestrul och bröllopsfix kom iväg, liksom en massa pysselinspiratin som var tvungen att komma ut på/bland papper! :)

Jag har äntligen gjort min tenta och mina praktiska prov. Det praktiska gick bra och det klarar jag definitivt medan jag är rätt osäker på om jag klarat mitt skriftliga, jag kan inte göra annat än at hoppas och vänta in den 20:e jui då resultaten finns på anslagstavlan på skolan *brrrrr*

I helgen var det pysselmara med Scrapaddicted - vilket JOBB de har lagt ned och vad skojigt det var! Jag har inte pysslat så mycket på LÄNGE ska jag säga. Jaghar ju fått hålla igen lite på pysslandet nu när jag pluggat och så, men i helgen tog jag mig tid och satte mig och babianpysslade :) Så nu blir det en bildkavalkad i resten av inlägget :) Jag börjar dock med några alster som jag inte kunna visa tidigare så de var med i några tävlingar och så!

(Mitt första alster med The Nooks månadspaket - inte särskilt nöjd, men jag får väl bättra mig till nästa LO :) )Detta är nästa alster från ovannämnda månadspaket, mer nöjd med detta. Tror jag har lite svårt för det pastelliga? Eller ja, alltså, jag älskar pappren för de är underbart vackra men jag vet inte om jag kan skapa bra med dem för jag känner mig urtvättat och blek?

Nedan kommer nu alla mina layouter och kort från Scrapaddicteds mara!*pekar uppåt på Filur-kortet*
Papper och cardstock på kortet ovan är från Brunkullan! Jag fick ett litet extra paket med några papper i och det är först nu jag har gjort något med dem! Körsbärspappren är underbart fint och det är baksidan som är det fina randiga pappret! Jag behöver nog rusa dit och köpa några till tror jag.... *fniss*
*pekar på kissemissarna*
Ni seeeeeer väl att det är Mozart och Wagner? :) Det är DrNinas söta kattstämpel som jag har skojat med när jag färglade. Stämpeln går att köpa hos Brunkullan liksom massa andra små söta Ninastämplar!! Söta Fröken Nina är förutom en fantastisk stämpelmakare även en enorm kortmakare så kila iväg och kolla in hennes blogg - den är smetfull med inspirtion!Alltså, man måste ju bara bli kääääääär i Ugglan Rut!! Hon är så söt! Detta var en utmaning när man skulle göra ett kort eller en layout i enbart scrapaddicteds egna färger. Det var mitt första kort sedan innan tentorna så jag kände mig lite ringrostig och jag är inte jättenöjd, men det gjorde att jag kom igång och ville göra MEEEEEEER :)Detta kort har jag gjort till en annan tävling, nämligen den monokromatiska tävlingen på Kortmakaren! Jag har MASSOR av produkter och papper och dekos från Doodlebugserien men jag kommer mig ALDRIG för att använda dem, så att skapa ett monokromatiskt kort var en guda-gåva.

Som ni ser ovan har jag också fastnat i det ruggigt beroendeframkallande punchinellaträsket. Tack sötaste Zarah och Äbbelina för att ni puttat ner mig där med genom att generöst donera/RAKa mig puchinella i massa söta färger och former!

Så där ja, det var nog allt för nu mina små söta läsare! Jag hoppas uppdatera lite mer frekvent nu, när jag vet att jag inte har ett sjuhelvetes långt inlägg att skriva för att komma ikapp igen! jag njuter av min ledighet fram till tentaresultaten och i helgen blir det socialisering med Adams släkting som är på besök, samt Min Daaaarlings födelsedag på måndag *smider hemlisplaner*

Tata för now!!

Kommentarer
Postat av: Tettiz

Ååååh, vad mycket nytt och snyggt! ÄLSKAR "Jag har pippi"-kortet!!! ♥

2008-06-12 @ 18:51:47
URL: http://tettiz.blogspot.com
Postat av: Evelina

Sjuuuukt många snygga alster har du gjort sötis! Labb däm åål!Hörru, har du köpt nya coluzzle-grejer du? För du sålde ju dina till mig! :D

2008-06-13 @ 10:12:50
URL: http://wih.blogg.se/
Postat av: Gunilla M

Men hörru! Hur prottuktiv har inte du varit?! Massa schnygga grejer så långt ögat når!

2008-06-13 @ 19:05:44
URL: http://pysseloprat.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Jättefina alster - även i de tidigare inläggen! Fågelkortet är nog min favorit! Hoppas tentorna gick bra! kram

2008-06-14 @ 18:39:48
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: ANNAANNA

Jag trodde du pluggade till människodoktor... inte veterinär ;P... eller är det för att apor är så nära människan som du babianpluggar.Du har gjort så mycket fint så jag vet knappt vad jag ska börja med... kortet "En uggla viskade..." är föööör sött.

KRAM/ANNAANNA

2008-06-14 @ 22:32:30
URL: http://wonderings.blogg.se/
Postat av: Lotta

Men Annika - du är makalös - vilka alster du har skapat! Så mycket inspiration och jag som hade tänkt gå och sova nu måste nog sätta mig i pysselhörnan ett tag till!

Kram Lotta

2008-06-15 @ 00:23:46
URL: http://pyssellotta.blogg.se/
Postat av: Linda (Gulligullan)

Åhhhh så mycket fint! Du är ju som en kreativ kulspruta. Löööve everything =)PÖSS!

2008-06-17 @ 16:17:53
URL: http://lindasdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0