Söndagar är sköna

Jag måste säga att jag är en helgmänniska - som de flesta andra antar jag. problemet rä ju bara att helgerna är för korta och vanlig-dagarna för långa.

Vår söndagsritual är att sova länge, äta brunch och kolla lite på tv, ta hand om de sysslor som bör göras, såsom stryka städa köket etc, sen äta god middag och spela lite dataspel på kvällen - ladda för veckan som kommer helt enkelt. Varje söndag känns det dock som om helgen bara rusat förbi igen. Får väl iofs erkänna att även veckorna flyter förbi rätt fort och nu rä det bara 2 veckor kvar tills jag har "lov". Det betyder 36 najsiga dagar utan föreläsningar men det kommer behöva läsas ändå. Adam har sagt att han ska ta lite ledigt så att vi har en helarbetsvecka tillsammans utan föreläsningar eller jobb - ska blir SÅÅÅÅÅ skönt!

Veckan som kommer blir rätt stressig tror jag. Mycket i skolan och rätt högt tempo. Jag har iofs inte heldagar varje dag denna vecka vilken känns väldigt skönt! Imorgon ska jag vara på sjukhuset och jag hoppas hoppas att jag faktiskt får träffa några riktiga patienter och inte bara proffs-patienter. Jag tycker om de gamla gubbarna som ligger inlagda. De blir alltid glada förlite sällskap och jag får jobba på min engelska och så vidare. En dag denna vecka ska jag ta med kameran och göra en EFIT så ni får se vad jag gör här i utlandet :)

Nu blir det hoppa i sängen och dricka en kopp te och läsa igenom lite anteckningar tills imorgon


Bjuder på en bild på Wagner, trött efter rännande utomhus. Katterroristerna som bara vill vara ute hela tiden. Wagner såsar mest omkring, jagar en duva och solar, medan Taliban-Mozart rymmer ut och spatserar omkring och skrämmer grannkatterna :)Tata for now!


Kommentarer
Postat av: Ellinor

*sätter mig med popcornpåsen och väntar på efit* ;)

Set där låter som vår söndag! Fast varför är söndagar mycket kortare än måndagar? *kram*

2008-02-25 @ 20:10:11
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0